Вибух на полігоні в Дніпропетровській області: поранені вісім військових

Читать на русском
Сьогодні вранці, 19 липня, під час проведення змагань на кращий танковий екіпаж на полігоні у Дніпропетровській області були поранені відразу вісім військовослужбовців.

Сьогодні вранці, 19 липня, під час проведення змагань на кращий танковий екіпаж на полігоні у Дніпропетровській області були поранені відразу вісім військовослужбовців.

Про це повідомляє оперативне командування Схід Збройних Сил України на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише «Слово і Діло».

«20 липня під час проведення змагань на кращий танковий екіпаж на 239 загальновійськовому полігоні отримали травми вісім військовослужбовців. Четверо госпіталізовані в Дніпропетровський військовий госпіталь, троє - в обласну клінічну лікарню ім. Мечникова, один військовослужбовець перебуває в 68 військовому госпіталі (пгт.Черкаське)», - йдеться в повідомленні.

Найбільші полігони ЗСУ: де й за скільки проходять навчання української арміїУ Державному бюджеті на 2017 рік закладено 250 мільйонів гривень на покращення матеріальної частини навчальних центрів української армії: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про найбільших військових полігонах.

Зазначено, що в результаті намотування детонуючого шнура від переносної установки розмінування на каток танка стався вибух інженерного боєприпасу.

Для з'ясування причин і обставин травмування розпочато службове розслідування. Військова прокуратура Південного регіону України порушила кримінальну виробництво.

Нагадаємо, 1 червня під Києвом пройшли змагання Нацгвардії.

Відзначимо, в результаті навчальних стрільб на військовому полігоні сталася масштабна пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: