Гройсман оголосив набір нових фахівців до 10 міністерств

Читать на русском
Кабінет міністрів України оголошує конкурс для тисячі нових фахівців, яких візьмуть на роботу до уряду в рамках реформи десяти міністерств і секретаріату.

Кабінет міністрів України оголосив конкурс для тисячі нових фахівців, яких візьмуть на роботу до уряду в рамках реформи десяти міністерств і секретаріату.

Про це очільник уряду Володимир Гройсман заявив під час форуму «Децентралізація – основа формування ефективної системи управління та місцевого розвитку» в Тернополі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ми 1 травня розпочали масштабну реформу уряду. Зараз будуть реформовані десять міністерств, буде реформований секретаріат Кабміну. І ми оголосили набір тисячі нових кадрів. Це нові кадри, які прийдуть за допомогою Європейського Союзу на нову заробітну плату, на нових умовах конкурсного відбору», – зазначив Гройсман.

Він підкреслив, що одночасно, з одного боку, вирішуються питання поточного характеру, але з іншого – формуються стратегічні рішення, які дозволять бути ефективними й отримати якість державного управління.

Також, за словами Гройсмана, в проекті бюджету на 2018 рік уряд закладе не менш ніж мільярд гривень на підтримку фермерів.

Крім того, голова уряду вважає, що підготовка до монетизації зекономлених субсидій на оплату послуг ЖКГ має завершитися до початку осені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: