Обіцяну Кличком сімейну амбулаторію на Подолі не можуть відкрити вже 4 місяці

Читать на русском
Віталій Кличко знову схибив із термінами виконання обіцянки: запевняв, що амбулаторія сімейного типу на Подолі відкриється в березні цього року, а насправді буде добре, якщо її зможуть запустити в роботу хоча б до кінця липня.
Амбулаторія на Подолі мала відкритися ще в березні 2017 рокуФото з відкритих джерел

Міська влада Києва не встигла переобладнати столичну поліклініку «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Подільського району в сучасну амбулаторію сімейного типу.

Як обіцяв наприкінці минулого року Віталій Кличко, це мали зробити ще в березні 2017-го, нагадує «Слово і Діло».

За 1,5 млн грн, виділених на ремонт іще минулоріч, і 1,4 млн грн, які мали виділити на проект уже в 2017-му, пацієнтів мали ще навесні чекати не лише відреставровані приміщення старої лікарні, але й краща якість послуг. Також анонсував мер і запровадження електронної медичної системи.

Проте поки всім цим обіцянкам збутися не судилося. Щоб перевірити, як вони реалізуються, «Слово і Діло» направило відповідний інформаційний запит до КМДА. В міській адміністрації порталу відповіли, що через те, що гроші на ремонт амбулаторії не надійшли вчасно, її відкриття довелося перенести на липень.

Зазначимо, що, за інформацією мерії, станом на 20 червня в амбулаторії виконали 90% усіх необхідних ремонтних робіт і тривали оздоблювальні роботи та закупівля обладнання.

Незважаючи на те, що міська влада спромоглася виділити кошти, провести тендери й виконати частину робіт, мусимо констатувати: терміни виконання були порушені, а отже, обіцянка не може отримати статус «виконано».

Загалом Кличко роздав 375 публічних обіцянок (і в статусі мера, і як народний депутат), з яких виконав поки що 169. У рейтингу відповідальності мерів міст він тримається в десятці лідерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: