Бойовики за день 13 разів порушили режим перемир'я

Читать на русском
У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики активізували вогневі провокації на Маріупольському напрямку.

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики активізували вогневі провокації на Маріупольському напрямку.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Сьогоднішній день в зоні АТО відзначився активізацією вогневих провокацій супротивника на Маріупольському напрямку. Тут з півночі і до 19:00 ворог 11 разів відкривав вогонь по наших позиціях», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, вночі та вранці бойовики з мінометів, стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли Широкино. Також протягом дня вогневі провокації були зафіксовані в районі Павлопіль, Гнутове, Чермалик та Лебединського.

Карта АТО: ситуація на сході України на 13 липняСитуація на сході країни станом на 00:00 13 липня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Під мінометним вогнем також опинилися опорні пункти в Водяному. Крім того, на Донецькому напрямку противник бив з гранатометів по Авдіївці, а на Луганському - зі стрілецької зброї по Кримському. Всього за день незаконні збройні формування 13 раз порушили режим перемир'я.

Як повідомлялося, на Донбасі з початку середи, 12 липня, російсько-окупаційні війська сім разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок загинув один український військовий.

Також відомо, що бойовики на Донбасі влаштували систему трудових таборів і експлуатують ув'язнених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: