Слідчий ГПУ отримав від батька в подарунок авто вартістю понад мільйон гривень

Читать на русском
Співробітник Головного слідчого управління Генпрокуратури отримав від батьків автомобіль вартістю понад мільйон гривень.

Слідчий із особливо важливих справ першого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Руслан Яцкін отримав від батька в подарунок автомобіль Mercedes-Benz ML 350 2013 року випуску.

Відповідне повідомлення про зміну майнового стану він подав до реєстру, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, автомобіль він отримав 23 червня. Вартість за останньою грошову оцінку даного транспортного засобу становить 1 мільйон 102 тисяч 555 гривень.

У щорічній е-декларації за 2016 рік, єдиною нерухомістю у Яцкіна вказано об'єкт незавершеного будівництва загальною площею 521,2 квадратних метра, в якому, мабуть, він і живе разом з дружиною і дитиною. Також, слідчий вказав три автомобілі: Ssang Yong Rexton 2013 року випуску, Mercedes-Benz S 350 2011 р.в. і Mercedes-Benz ML 320 2008 р.в. Грошових активи у них відсутні. За минулий рік він заробив 157 тисяч 919 гривень.

Нагадаємо, співробітниця одеського Пенсійного фонду придбала квартиру за мільйон.

Раніше львівському митнику мама зробила щедрий грошовий подарунок майже на три мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: