Заробивши за 2016 рік 9 тисяч гривень, чиновниця Маріупольської міськради купила нову Mazda

Читать на русском

Головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва та інвестицій міськради Маріуполя купила собі новенький кросовер

Головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва та інвестицій департаменту економіки та структурних реформ Маріупольської міської ради Наталія Пучкова офіційно заробила за 2016 рік 8882 гривень, а у 2017 придбала автомобіль Mazda CX-5 2017 року випуску.

Відповідне повідомлення про зміну майнового стану вона подала до реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з документом, свою покупку Пучкова зробила ще 30 квітня, однак повідомила про це лише 21 червня. Вартість нового транспортного засобу становить 717 тисяч 750 гривень. Дану покупку спеціалістка Маріупольської міськради зробила у офіційного дилера Mazda в Україні ТОВ «Авто-Імпульс».

Однак, слід зазначити, що за 2016 рік Пучкова заробила лише 8882 гривень, а її чоловік – 318 тисяч 508 гривен. Також, у е-декларації за минулий рік немає жодних грошових активів, які можна було б витратити на таке придбання як новенький кросовер. Кредитів або позик чиновниця також не брала.

Крім того, зауважимо, що вся нерухомість сімейства Пучкових, а точніше чоловіка чиновниці знаходиться на окупованих територіях Донецької області: три квартири у Донецьку та одна в Макіївці. Також, у спеціаліста Маріупольської міськради є ще одна автівка – Peugeot 308 2012 року випуску.

Нагадаємо, опер управління захисту економіки Нацполіції витратив мамин мільйон на купівлю гаража.

Раніше директор психіатричної лікарні Харкова купив нове авто за майже мільйон гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: