Пинзеник розповів, коли знімуть недоторканність із п'ятьох депутатів

Читать на русском
Пинзеник вранці у четвер, 22 червня, повідомив, що до регламентного комітету наразі не надійшло жодне з цих подань.

Український парламент зможе розглянути подання генпрокурора про зняття недоторканності з 5 депутатів до літніх канікул.

Про це в кулуарах Верховної Ради повідомив перший заступник глави регламентного комітету Павло Пинзеник, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Щойно подання надійдуть до комітету, ми сплануємо свою роботу і в період, який визначає регламент, 20-денного загального терміну, розглянемо ці подання. І я так сподіваюся, що якщо нам нічого не завадить – а я думаю, нам нічого не завадить, хоча роботи досить багато, все-таки п'ять подань – ми до завершення цієї сесії розглянемо питання, воно буде готове до розгляду в залі на пленарному засіданні», – сказав Пинзеник.

Також він повідомив, що до регламентного комітету наразі не надійшло жодне з цих подань.

Нагадаємо, 21 червня Генеральна прокуратура внесла до Ради подання на зняття недоторканності з п'яти депутатів – Андрія Лозового (фракція «Радикальної партії»), Олеся Довгого (група «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва – фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблата (фракція «Блоку Петра Порошенка»).

Представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко впевнена, що ВР зніме недоторканність із депутатів, на яких зробила подання ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: