Гройсман повідомив, скільки грошей буде виділено на ремонт доріг в Україні

Читать на русском
Прем'єр зазначив, що не задоволений темпами ремонту доріг у Луганській, Запорізькій, Закарпатській, Миколаївській областях і в Києві.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що має намір ініціювати виділення додатково 5 млрд грн на ремонт доріг, у тому числі від коштів, отриманих від спеціальної конфіскації.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

«Я буду пропонувати в цьому році, в тому числі від спецконфіскації, близько 5 млрд гривень, хочу все-таки збільшити фінансування на дороги», - сказав прем'єр на брифінгу в ході інспекції ремонту дороги Львів-Тернопіль 30 травня у Львівській області.

У 2017 році планується витратити близько 30 млрд грн на ремонт доріг.

У ДФС відзвітували, скільки грошей з початку року спрямували на ремонт дорігУ ДФС відзначають, що найбільше коштів на ремонт доріг акумульовано в березні-квітні (відповідно майже 1,7 млрд грн і близько 1 млрд грн).

Гройсман підкреслив, що наполягатиме на виділенні коштів на будівництво дороги Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса.

Прем'єр зазначив, що не задоволений темпами ремонту доріг у Луганській, Запорізькій, Закарпатській, Миколаївській областях і в Києві.

«Я дав доручення, щоб на цьому тижні профільний віце-прем'єр, керівник автодору зібрав керівників областей, подивився, в чому там проблема, щоб допомогти їм зрушитися з місця», - сказав прем'єр.

Раніше Президент Петро Порошенко похвалився відкриттям нової дороги в Одеській області.

14 квітня 2017 року Гройсман заявив, що Кабмін змусить компанії-підрядники виправити недоліки у капітальному ремонті доріг. Крім того, прем'єр-міністр пообіцяв, що за неякісний ремонт доріг ці компанії будуть занесені в «чорний список». Подивимося, чи йому вдасться стримати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: