Майже слоган Євробачення: «Опоблок» не впорався з програмою «Єдність у різноманітті»

Читать на русском
Члени політичної партії Опозиційний блок не впоралися з обіцянкою розробити й затвердити концепцію гуманітарного розвитку Єдність у різноманітті.

Народні депутати-члени фракції «Опозиційного блоку» провалили обіцянку розробити й затвердити концепцію гуманітарного розвитку «Єдність у різноманітті», зафіксовану в політичній програмі партії напередодні парламентських виборів.

Зокрема, така обіцянка є в досьє Михайла Добкіна. В одному з пунктів програми діяльності депутата політичної сили зазначено: «Розробити та затвердити Концепцію гуманітарного розвитку «Єдність у різноманітті» з метою законодавчого забезпечення організаційних засад духовного розвитку кожної людини».

Все це, разом із іншими пунктами програми, на думку її авторів, має забезпечити «мир, стабільність і відродження України».

Проте, попри високу мету й урочисті формулювання, ані Добкін, ані будь-хто з депутатів фракції так і не зареєстрував у парламенті законопроект щодо запровадження цієї концепції – станом на початок травня аналітики «Слова і Діла» не знайшли відповідної інформації у списку законодавчих ініціатив «Опоблоку».

Отже, ця обіцянка набуває статусу «не виконано» (як і ще 71 зобов’язання Добкіна), а реалізовувати її, схоже, доведеться людям поза парламентом.

Сам же Михайло Добкін виконав 37% власних обіцянок, і з таким рівнем відповідальності посів лише 141-ше місце в рейтингу народних депутатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: