З'явилося відео підриву машини ОБСЄ в Луганській області

Читать на русском
У мережі з'явилося відео, на якому зображений підрив машини зі спостерігачами місії ОБСЄ в Луганській області.

У мережі з'явилося відео, на якому зображений підрив машини зі спостерігачами місії ОБСЄ в Луганській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Відео, зняте з північного боку від місця події, показує дві машини місії ОБСЄ за кілька секунд до вибуху, потім камеру струшує – і зображення розфокусується, після чого з'являється хмара густого чорного диму.

ІС: російські ЗМІ були на місці підриву машини ОБСЄ через 3 хвилиниЖурналісти з російського пропагандистського каналу Russia Today опинились на місці підриву на міні автомобіля місії ОБСЄ через 3 хвилини після події.

За інформацією кореспондента «Радіо Свобода» Крістофера Міллера, запис редакція отримала від «джерела з української сторони». Згідно з його даними, дорога, де стався вибух, рідко використовується цивільними через близькість до лінії зіткнення, але в розширеній версії відео видно ще третю неідентифіковану машину, яка проїздить по цій дорозі через 9 хвилин в напрямку вибуху.

Момент подрыва машины с наблюдателями ОБСЕ в Луганской областиРадіо Свобода

Нагадаємо, 28 квітня заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг заявив, що інцидент з підривом патруля СММ ОБСЄ в непідконтрольною владі України частини Луганської області не був нещасним випадком.

23 квітня в районі контрольованого проросійськими бойовиками села Пришиб на вибуховому пристрої підірвалася машина зі спостерігачами ОБСЄ, загинув громадянин США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: