Невідомі кинули димову шашку біля посольства Литви в Києві

Читать на русском
У прес-службі столичної Нацполіції розповіли про нічному інциденті біля литовського посольства в Києві.

Невідомі кинули димову шашку на дорогу біля посольства Литовської Республіки на вулиці Бусловська в Києві, будівля дипломатичної установи не постраждало.

Подія трапилася в ніч на понеділок, 24 квітня, в Печерському районі столиці, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відділу комунікації поліції Києва.

«О 00:45 до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Бусловская невідомі особи кинули на дорогу біля посольства Литовської Республіки димову шашку. На місце події негайно виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Біля паркану за 20 метрів від входу в дипломатичне представництво правоохоронці виявили залишки використаної димової гранати «РГД-2ч». При огляді прилеглої території на пустирі знайшли порожній корпус гранати «Ф-1», – говориться в повідомленні.

Всі ці предмети вилучили для проведення експертизи. Відомості про подію належним чином зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників.

Нагадаємо, в Києві обмежать на чотири години рух Південним мостом.

Раніше в столиці на перехожих впало дерево.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: