НАЗК розподілило кошти на держфінансування партій

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції заявило про розподіл 90 млн грн на фінансування представлених у парламенті політичних сил на другий квартал 2017 року.
Наталія КорчакФото з відкритих джерел

У другому кварталі 2017 року на державне фінансування політичних сил, представлених у парламенті, передбачені 90 млн грн.

Найбільшу суму матеріальної підтримки отримає «Народний фронт» – 28,437 млн грн, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу НАЗК.

Партія «Блок Петра Порошенка» на забезпечення своєї діяльності отримає 28,026 млн грн, «Самопоміч» – 14,098 млн грн, «Радикальна партія» – 9,564 млн грн.

НАЗК виявило порушення в фінансових звітах двох політичних партійНАЗК повідомило, що у політичних партій Батьківщина і Самопоміч є порушення щодо фінансування - здійснення внесків.

Також було ухвалене рішення про надання «Самопомочі» 11,06 млн грн додатково за забезпечення гендерної рівності.

Ще не вирішене питання про надання державного фінансування «Батьківщині» й «Опозиційному блоку», воно буде розглядатися на найближчому засіданні НАЗК.

Нагадаємо, сьогодні в Нацагентстві з питань запобігання корупції вдруге поспіль заявили про намір вивчити електронні декларації Президента, прем'єр-міністра й уряду.

А днями глава НАЗК Наталія Корчак оголосила про готовність піти з посади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: