НАБУ намагається вручити повідомлення про підозру екс-нардепу Мартиненку

Читать на русском
Детективи Національного антикорупційного бюро вже півдня намагаються вручити повідомлення про підозру колишньому народному депутату Миколі Мартиненку.

Детективи Національного антикорупційного бюро вже півдня намагаються вручити повідомлення про підозру колишньому народному депутату Миколі Мартиненку.

Про це повідомив член громадської ради НАБУ Олексій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

«Микола Мартиненко ховається від вручення підозри НАБУ в приймальні народного депутата Дениса Дзендзерського», – написав Гриценко.

За словами члена громадської ради НАБУ, спроби вручити підозру тривають з полудня.

У НАБУ поки офіційно не підтвердили відомості про вручення підозри Мартиненку.

О 17:30 біля будівлі, де розташовано офіс «Народного фронту» і приймальні депутатів, зокрема і Дзендзерського, дійсно перебував детектив НАБУ, який відмовився коментувати інформацію про вручення підозри.

У той самий час на вулиці біля будівлі знаходився адвокат Мартиненка Ігор Черезов, який заявив, що не бачив жодного повідомлення, але зазначив що у НАБУ «щось дійсно є».

Приймальні народних депутатів користуються недоторканністю, тому без запрошення співробітник НАБУ потрапити до приміщення не може.

Нагадаємо, 14 квітня Апеляційний суд Києва скасував рішення суду першої інстанції про зобов'язання НАБУ закрити кримінальне провадження проти колишнього народного депутата від фракції «Народного фронту» Миколи Мартиненка.

30 березня в НАБУ заявили, що розслідування у справі Мартиненко перебуває у фінальній стадії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: