Карта АТО: ситуація на сході України на 20 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 20 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 18 обстрілів позицій Збройних Сил України. Один український військовослужбовець отримав поранення. Незважаючи обстріли російсько-окупаційних військ, українські захисники вогонь у відповідь не відкривали.

Напрямки:

На маріупольському напрямку по захисникам Красногоровки ворог бив з мінометів калібру 82 мм. Морських піхотинців в районі Водяного обстрілювали з озброєння БМП, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а близько Павлополя – з автоматичних гранатометів. По захисниках Широкиного противник застосував озброєння БМП. Опорні пункти поблизу Лебединського, Талаківки і Гнутового обстрілювали зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку, по позиціях в районах Кам'янки і Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів. Гранатомети і стрілецьку зброю застосовувалися противником під час обстрілу захисників Луганського і Верхньоторецького.

На луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Кримського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: