МЗС не рекомендує українцям їздити до Єгипту

Читать на русском
Український МЗС не рекомендує українцям здійснювати поїздки в Єгипет через високу терористичну загрозу в цій країні.

Український МЗС не рекомендує українцям здійснювати поїздки в Єгипет через високу терористичну загрозу в цій країні.

Про це «Слово і Діло» повідомили в прес-службі МЗС.

«Не рекомендується здійснювати поїздки і перебувати на півночі і в центральній частині Синайського півострова, а також в пустельних районах на захід від долини річки Ніл», - сказано в повідомленні.

Громадянам, які перебувають в країні, дипломати рекомендують проявляти особливу пильність при відвідуванні північного узбережжя Єгипту, Каїра і дельти річки Ніл, туристичних місць в її долині, на узбережжі Червоного моря (курорти міст Хургада, Ель-Гуна, Сафага, Затоки Макаді і Затоки Сома ), а також південної частини Синайського півострова (курорти міст Шарм-ель-Шейх, Дахаб, Таба).

Також рекомендується утриматися від виїзду за межі місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки. У разі необхідності виїзду громадяни повинні повідомити про це адміністрацію готелю, рідних або представників туроператора.

У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію громадянам України рекомендують негайно звертатися до Посольства України в Єгипті по телефону: +201 000039648, e-mail: [email protected] або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38 044 238 1657, електронна пошта: [email protected].

Нагадаємо, що в єгипетському місті Танта на північ від Каїра під час святкування Вербної неділі пролунали вибухи біля християнських церков, внаслідок чого понад 20 людей загинули і понад 70 отримали поранення.

Пізніше в Єгипті запровадили надзвичайний стан.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: