Кількість жертв теракту в Санкт-Петербурзі збільшилася до 14

Читать на русском
Кількість жертв теракту в метро Санкт-Петербурга зросла до 14 осіб – в лікарнях міста померли ще троє важко поранених.
фото: Reuters

Кількість жертв теракту в метро Санкт-Петербурга зросла до 14 осіб – в лікарнях міста померли ще троє важко поранених.

Про це розповіла міністр охорони здоров'я РФ Вероніка Скворцова, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні можна констатувати смерть 14 людей: 11 на місці події і троє померли в агонізуючому стані від травм несумісних з життям», – заявила вона.

Також вона уточнила дані про постраждалих в результаті вибуху: в лікарнях перебуває 49 людина, 13 вже відпустили додому.

Спецслужби РФ знали про підготовку теракту в Санкт-Петербурзі – ЗМІРосійські спецслужби знали про підготовку терористичного акту в Санкт-Петербурзі за словами росіянина, який співпрацював з ІГІЛ.

«З учорашнього дня ми разом працюємо зі стаціонару і Петербурга. З ночі у нас проходять відеоконференції. Вночі з нами працювали головні спеціалісти МОЗ РФ. Сьогодні ми проводимо селектор для того, щоб розібрати клінічні випадки найважчих хворих, які перебувають в НДІ Джанелидзе і Маріїнській лікарні», – додала Скворцова.

За інформацією голови російського МОЗ, на місці теракту знайшли фрагменти тіл чотирьох людей.

За даними МЗС, громадяни України в теракті не постраждали.

Вибух у пітерському метро стався 3 квітня, російська поліція розшукує другого підозрюваного в організації теракту. Його фото сьогодні з'явилися в мережі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: