Суд вирішив повернути Лозинського назад до в'язниці

Читать на русском
Вищий спецсуд скасував рішення Апеляційного суду щодо дострокового звільнення колишнього нардепа Віктора Лозінського, який убив селянина.

Вищий спецсуд скасував рішення Апеляційного суду щодо дострокового звільнення колишнього нардепа Віктора Лозінського, який убив селянина.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко, пише «Слово і Діло».

«Вищим спеціалізованим судом задоволено касаційну скаргу прокуратури та скасовано ухвалу Апеляційного суду Київської області від 6 квітня 2016 року, яким залишено без змін постанову Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 25 лютого 2016 року про звільнення Лозинського В.О. умовно-достроково від відбування покарання на невідбуту частину покарання - 1 рік 11 місяців 8 днів позбавлення волі», - написав Луценко.

Як повідомлялося, в червні 2009 року Лозинський на полюванні вбив жителя Кіровоградщини Валерія Олійника за те, що чоловік зайшов в його угіддя.

У квітні 2011 року Дніпровський суд Києва засудив Лозінського до 15 років в'язниці, визнавши винним у вбивстві Олійника. Однак пізніше вирок пом'якшили, і термін екс-депутату скоротили до 10 років.

25 лютого 2016 року Бориспільський районний суд Київської області застосував умовно-дострокове звільнення до Лозінського по «закону Савченко».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: