У СБУ повідомили про високий рівень терористичної загрози в Одеській області

Читать на русском
У Службі безпеки України розповіли, з чим пов'язаний високий рівень терористичної загрози в Одеській області.

У зв'язку з наближенням чергової річниці трагічних подій, що сталися 2 травня 2014 року, в Одеській області встановлено високий рівень терористичної загрози.

Про це під час брифінгу повідомив начальник департаменту Служби безпеки з питань захисту національної державності та боротьби з тероризмом Віктор Кононенко, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Ми працюємо і в зв'язку з річницею подій другого травня, яка наближається. Якщо говорити про рівень терористичної загрози, то ми не будемо приховувати – він досить високий», - сказав він.

За словами співробітника СБУ, в Україні відбуваються спроби розхитування ситуації всередині держави, які спецслужба запобігає.

«Ми повинні розуміти, що проти нас ведеться не тільки операція на сході, а йде і розхитування ситуації всередині країни. Терористичні прояви – це один із способів розхитати ситуацію. На сьогоднішні ми досить ефективно впливаємо на це, досить багато випадків попереджаємо, і будемо це робити в майбутньому», – повідомив Кононенко.

Нагадаємо, у СБУ повідомили про високий рівень терористичної загрози по всій країні.

Раніше співробітники спецслужби затримали держзрадника в Херсонській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: