У військовій прокуратурі розповіли, як вбивство Вороненкова вплине на справу Януковича

Читать на русском
У Головній військовій прокуратурі розповіли, як вбивство колишнього депутата Держдуми Вороненкова вплине на справу Януковича.

Убитий в Києві колишній депутат Державної думи Російської Федерації Денис Вороненков був таким же важливим свідком у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича, як і всі інші, і його вбивство не вплине на перспективу даного процесу.

Про це агентству «Інтерфакс-Україна» розповів прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко, повідомляє «Слово і Діло».

«Позиція боку звинувачення полягає в тому, що для нас немає ключових або не ключових, головних або не основних, важливих або не важливих свідків, для нас кожен свідок у цій справі, а їх більше 100 чоловік, дуже важливий», – сказав Кравченко.

За його словами, кожен зі свідків у цій справі давав і дає свідчення про те, що він знає, і для звинувачення кожен із них є таким же важливим, яким був і Вороненков.

Прокурор підкреслив, що як би обвинувачений Янукович не хотів піти від відповідальності, стороною обвинувачення будуть використані всі докази, яких зібрано достатньо, і яких повинно вистачити для того, щоб довести провину екс-президента.

Нагадаємо, розглядом справи про держзраду Януковича буде займатися Оболонський райсуд Києва.

Раніше військова прокуратура серувала до суду обвинувальний акт проти Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: