З початку доби бойовики порушили режим тиші 30 разів – штаб АТО

Читать на русском
З початку доби російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по українських позиціях 30 раз, двоє солдатів отримали поранення.
фото: РБК-Україна

З початку доби російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по українських позиціях 30 раз, двоє солдатів отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початком доби 30 разів відкривали вогонь, в тому числі з важкого озброєння. Двоє українських воїнів були поранені», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 березняСитуація на сході країни за станом на 00:00 28 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював позиції близько Авдіївки, Троїцького і Луганського. Захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького також накривали вогнем мінометів калібру 82 мм.

Опорні пункти поблизу Луганського ворог обстрілював з озброєння БМП, а по захисникам Пісків, Луганського та Троїцького бив з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

На маріупольському напрямку неподалік від Тарамчука ворог намагався влучити по українських захисниках з 82 мм міномета. По морських піхотинцях в Широкиному бив з зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти під Водяним обстрілював з гранатометів і кулеметів, захисників Павлополя накривав вогнем з гранатометів. Ворожі снайпери активізувалися під Гнутовим і Водяним.

На луганському напрямку неспокійно було біля Новозванівки, захисників якої ворог обстрілював з міномета калібру 82 мм, і близько Новоалександрівки, яку накривали вогнем гранатометів різних систем.

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за 27 березня російсько-окупаційні війська вчинили 58 обстрілів позицій Збройних сил України в зоні проведення АТО, в результаті яких двоє українських військовослужбовців загинули, четверо отримали поранення і один був травмований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: