На складі боєприпасів у Балаклії все ще чути поодинокі вибухи – ДСНС

Читать на русском
Поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності все ще тривають на території складу боєприпасів, розташованого в Балаклії Харківської області.

Станом на ранок 27 березня, територію міста Балаклія та дев'яти населених пунктів очищено від вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, на технічній території арсеналу спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів різної інтенсивності, передає «Слово і Діло».

Балаклія у вогні: про яку версію вибухів на складах змовчала влада?Політолог оцінив ситуацію щодо продовження вибухів у Балаклії та розповів про підводні камені вже озвучених версій пожежі.

Для локалізації та ліквідації вогнищ загоряння залучено три пожежні танки, три інженерні машини розгородження (ІМР) і три пожежні автомобілі МО, для підвозу води залучено три пожежні автомобілі ДСНС.

Нагадаємо, що в ніч на 23 березня на складах зберігання боєприпасів неподалік від Балаклії Харківської області почалася пожежа. 25 березня представники НАТО прибули до Балаклії для проведення робіт з розмінування території військової бази.

Як повідомлялося раніше, розмінування Балаклії та розташованих поруч населених пунктів повністю завершене, в результаті було вилучено близько тисячі вибухонебезпечних предметів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: