У Балаклії поліція зловила мародера, який пограбував школу

Читать на русском
Співробітники поліції затримали в Балаклії мародера, який вкрав з міської школи чотири комп'ютери і обчистив квартиру сусіда.
фото: полиція Харківської області

Співробітники поліції затримали в Балаклії мародера, який вкрав з міської школи чотири комп'ютери і обчистив квартиру сусіда.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу поліції Харківської області.

«Близько 23:00 під час патрулювання міста правоохоронці виявили у одного з господарських будівель дрібну техніку. Власником приміщення виявився 52-річний місцевий житель. Протягом перевірки, під час огляду споруди та приміщення, було виявлено та вилучено 4 комп'ютери і системні блоки, коробка ледламп. Встановлено, що частину майна зловмисник виніс із сусідської квартири, решту з Балаклійської загальноосвітньої школи №6», – розповіли в поліції.

Зараз правоохоронці встановлюють потерпілих.

Затриманому мародеру повідомили про підозру в злочині, передбаченому ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, вирішується питання про утримання під вартою.

Нагадаємо, через вибухи на найбільшому в Україні складі боєприпасів в Балаклії близько 20 тисяч осіб були евакуйовані з міста і навколишніх сіл.

Для припинення випадків мародерства вулиці міста патрулюють понад півтисячі поліцейських і нацгвардійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: