Порошенко привітав СБУ і назвав ключовим органом безпеки країни

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко звернувся з вітаннями до співробітників Служби безпеки України в честь 25-річчя від дня створення служби та подякував за захист держави.
прес-служба Президента України

Президент України Петро Порошенко звернувся з вітаннями до співробітників Служби безпеки України в честь 25-річчя від дня створення служби та подякував за захист держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу глави держави.

«Служба безпеки України – ключовий орган сектору безпеки та оборони держави. Визначені для вас завдання важко переоцінити, адже в умовах гібридної агресії всі сфери життя держави є вразливими і потребують захисту», – сказав Порошенко в своєму привітанні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що СБУ буде створювати Національну систему кібербезпекиСказано 27 січня 2016 р.Статус обіцянки: Архів

«Український народ дякує усім самовідданим патріотам, які боронять свободу і незалежність України на передовій, якою для вас стала вся країна», – зазначив він.

Президент подякував працівникам СБУ за професіоналізм, відповідальність і наполеглива праця, а їх сім'ї – за терпіння та підтримку.

Також глава держави висловив подяку ветеранам СБУ, які сформували спецслужбу покликану захищати державний суверенітет і територіальну цілісність країни.

«Щиро бажаю вам щастя, здоров’я, благополуччя та нових звершень у шляхетній справі служіння Українському народові», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, 24 березня Порошенко пообіцяв, що РНБО розгляне концепцію реформування СБУ.

Раніше, 3 березня Президент звільнив уповноваженого Президента з питань контролю за діяльністю СБУ Поляха.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: