За добу в зоні АТО загинули двоє бійців, ще двоє поранені

Читать на русском
Упродовж минулої доби противник обстрілював позиції українських військ 78 разів: двоє бійців ВСУ загинули, двоє отримали поранення.
фото: Укринформ

Упродовж минулої доби противник обстрілював позиції українських військ 78 разів: двоє бійців ВСУ загинули, двоє отримали поранення.

Про це розповів керівник прес-центру штабу АТО підполковник Ярослав Чепурний, повідомляє «Слово і Діло».

«За минулу добу російсько-окупаційні війська 78 раз обстріляли позиції українських захисників. Двоє українських захисників загинули, ще двоє отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 березняСитуація на сході країни станом на 00:00 24 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з артилерії калібру 152 мм були обстріляні наші позиції неподалік Зайцевого. Поблизу Майорського, Авдіївки, Верхньоторецька ворог застосовував міномети калібру 120 мм. Міномети калібру 82 мм використовувалися противником для обстрілу позицій під Авдіївка, Троїцьким, шахтою Бутівка, Верхньоторецького, Новоселівкою Другою. Гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували неподалік Авдіївки, Пісків, Невельського, Луганського. А по захисникам шахти Бутівка бив танк.

На маріупольському напрямку українські позиції в Широкино і Водяному ворог обстрілював з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм. З гранатометів і кулеметів противник вів вогонь по позиціях поблизу Водяного, Гнутового, Широкиного і Талаківки. Морських піхотинців під Водяним обстрілював снайпер.

На луганському напрямку по позиціях неподалік від Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів.

У штабі АТО зазначили, що ситуація на лінії розмежування залишається напруженою, але контрольованою ВСУ.

Як стало відомо, один з бійців загинув під Троїцьким під час обстрілу з мінометів і гранатометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: