У БПП назвали найбільш ймовірних кандидатів на посаду голови фракції

Читать на русском
Передусім на заміщення посади голови парламентської фракції Блок Петра Порошенка розглядаються заступники Ігоря Гриніва: Ірина Луценко, Сергій Березенко та Оксана Продан.
Верховна Рада України

Передусім на заміщення посади голови парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» розглядаються заступники Ігоря Гриніва: Ірина Луценко, Сергій Березенко та Оксана Продан.

Про це розповів депутат фракції Валерій Карпунцов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу БПП.

«Обговорюються кандидатури Ірини Луценко, Сергія Березенко, Оксани Продан. Стосовно Ірини Геращенко, то ця кандидатура, на мою думку, найменш вірогідна, адже Ірина обіймає шановну посаду першого заступника голови Верховної Ради, вона позафракційна, вона досить добре справляється з усіма напрямами своєї роботи і в парламенті, і за його межами», – уточнив Карпунцов.

Він також зазначив, що питання про те, що Гринів може покинути пост голови фракції, обговорювалося вже давно.

Пізніше, заступник голови парламентської фракції БПП Оксана Продан спростувала можливість свого обрання главою фракції.

У свою чергу, нардеп від БПП Андрій Вадатурський додав, що бажаючих зайняти цю посаду не так вже й багато.

«Кожен розуміє, що очолювати найбільшу фракцію в парламенті – це не мед. Тим більше, що наша фракція різнорідна, багато депутатів мають кардинально іншу позицію з багатьох питань, але при цьому залишаються у фракції», – підкреслив він.

За його словами, на пост очільника фракції розглядаються кандидатури Артура Герасимова, Ірини Геращенко та Ірини Луценко, проте «це не означає, що саме хтось із цих людей займатиме цю посаду».

Нагадаємо, сьогодні голова фракції «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Ігор Гринів оголосив про своє рішення піти у відставку і заявив, що зосередиться на роботі радника Президента зі стратегічних питань.

Раніше у фракції розповіли про перебіг переговорів щодо кандидатур до складу Центральної виборчої комісії і додали, що на поточному пленарному тижні питання призначення членів ЦВК розглядатися не буде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: