Наступний крок терористів: в ОРДЛО проведуть «націоналізацію» житла

Читать на русском
У захоплені приміщення планується заселяти громадян РФ, які не мають житла на території Росії і заявили про готовність продовжити контракт на проходження військової служби у Донецьку і Луганську у разі забезпечення їх житлом.

Термінову ревізію житлового фонду проведуть ватажки «Л/ДНР», виконуючи наказ командування російських військ.

Командири бойовиків зобов'язали «місцеву владу» провести термінову перевірку наявних квартир і будинків з метою провести «націоналізацію» для подальшого розселення російських військових, – повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони, передає «Слово і Діло».

«Для запобігання масового звільнення особового складу командування російських окупаційних військ зобов'язало місцеві органи влади т.зв. «ДНР/ЛНР» у найкоротші терміни провести ревізію підконтрольного житлового фонду з метою «націоналізації» квартир, будинків та господарських будівель громадян, які їх залишили на термін більше трьох місяців», – йдеться у повідомленні розвідки, опублікованому на сторінці у Facebook.

У «націоналізовані» приміщення планується заселяти громадян РФ, які не мають житла на території Росії і заявили про готовність продовжити контракт на проходження військової служби у з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у разі забезпечення їх житлом.

Раніше у ГУР повідомляли: 4 російських бійці розстріляні своїми при переході на українську сторону.

Як повідомлялося раніше розвідкою: бойовиків на Донбасі «косить» алкоголь і наркотики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: