Омелян розповів, на скільки можуть подешевшати електромобілі в разі ухвалення необхідного закону

Читать на русском
У Міністерстві інфраструктури України розповіли, на скільки знизяться ціни на електромобілі, якщо парламентарії підтримають один проект закону.
Володимир Омелян

Електромобілі для населення України можуть подешевшати більш ніж на 40%, якщо буде ухвалено необхідний законопроект.

Про це розповів міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі робочої групи наприкінці минулого тижня, яка працює над заходами щодо стимулювання розвитку галузі електричного транспорту в Україні, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури.

Так, під час заходу презентували робочу версію законопроекту, спрямованого на стимулювання розвитку галузі електричного транспорту, який був розроблений Міністерством інфраструктури спільно з народними депутатами та представниками ринку.

Законопроект передбачає заходи зі стимулювання попиту на електричний транспорт, створення сприятливих умов для залучення стратегічних інвесторів і розвитку національного виробництва, поліпшення бізнес-клімату для малого та середнього бізнесу в сфері пасажирських перевезень, розвиток інфраструктури і підвищення комфорту володіння електричним транспортом.

Нагадаємо, раніше в Україні ініціювали запровадження пільг на покупку електромобіля.

Згідно з моніторингом «Слово і Діло», Омелян дав 23 обіцянки, з яких 3 - виконав, а 5 - провалив. Рівень його відповідальності - 13%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: