Штаб фіксує обстріли на маріупольському напрямку

Читать на русском
З початку неділі, 19 березня, позиції сил ЗСУ на сході країни були обстріляні ворожими угрупованнями 19 разів, двоє військових отримали поранення.

З початку неділі, 19 березня, позиції сил ЗСУ на сході країни були обстріляні ворожими угрупованнями 19 разів, двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, 12 з 19 обстрілів були спрямовані на маріупольський напрямок, де по позиціях в районі Водяного протягом дня бойовики вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї і зенітної установки ЗУ-23-2. Біля Павлополя, Широкиного і Гнутового обстріли велися з великокаліберних кулеметів.

По позиціях ЗСУ поблизу Авдіївки на Донецькому напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів, кулеметів і танка. Один танковий снаряд потрапив в приватний сектор і зруйнував будинок. В районі смт Луганське Бахмутського району Донецької області позиції ВСУ обстрілювали з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У Луганській області біля Новоалександровки і Новозванівки незаконні збройні формування вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем і кулеметів.

Водночас в самопроголошеній ЛНР заявили про прибуття до лінії зіткнення «диверсантів серед іноземних найманців, які воюють на боці українських силовиків».

Нагадаємо, в Луганській області зі стрільбою затримали авто, яке збив сержанта ЗСУ на блокпості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: