Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 18 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 112 обстрілів.

Напрями:

На маріупольському напрямку по позиціях українських військ неподалік Лебединського, Широкиного, Гнутового і Водяного ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122 мм. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика потрапили під вогонь мінометів калібру 120. По укріпленнях поблизу Мар’їнки та Красногорівки російські окупанти вели вогонь з гранатометів та мінометів калібру 82 та 120 мм, згодом долучили потужні артилерійські системи калібру 122 та 152 мм.

На донецькому напрямку ворог здійснив 10 обстрілів позиції поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120 мм. Під обстріл потрапив мікрорайон Старої Авдіївки. Укріплення поруч із Опитним та Новгородським ворог накрив вогнем з мінометів калібру 82, а неподалік Луганського бив з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП та СПГ. Поблизу Верхньоторецького та Невельського по позиціях сил АТО вели вогонь міномети.

На Луганщині російські окупанти били з мінометів та СПГ в районі Новозванівки, Славного та Катеринівки.

Втрати:

За минулу добу загинуло четверо військовослужбовців та ще троє поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: