Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 77 обстрілів позицій Збройних Сил України.

Напрями:

На Маріупольському напрямку опорні пункти неподалік Новотроїцького ворог обстрілював з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а неподалік Водяного – з 122 мм артустановок та мінометів калібру 120. Позиції біля Красногорівки і Мар’їнки – з мінометів, Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкіне обстріляне зі стрілецької зброї та БМП.

На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 та мінометів потрапили позиції неподалік Троїцького. Захисників Авдіївки та шахти Бутівка російські найманці обстрілювали з мінометів та артустановок калібру 122 мм, а згодом до обстрілів долучився танк. По укріпленнях поблизу Кам’янки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а Зайцевого та Невельського – з СПГ та мінометів калібру 82 мм. В районі Луганського – з БМП, а поряд із Пісками – з мінометів калібру 82.

На Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, біля Лобачево – з мінометів калібру 82 мм, неподалік Новозванівки – з СПГ і стрілецької зброї, а поблизу Новоолександрівки – з мінометів та великокаліберних кулеметів.

Втрати:

За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: