В ЮНІСЕФ пояснили, коли в Україні з'являться всі вакцини

Читать на русском
На прохання Міністерства охорони здоров'я, вакцини будуть поставлені в червні-липні, зазначили в ЮНІСЕФ.

Фонд ЮНІСЕФ планує доставити в Україну всі вакцини, які закуповує за кошти Держбюджету 2016 року, на початку літа.

Про це на прес-конференції повідомила голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джованна Барберис, передає «Слово і Діло».

«На прохання Міністерства охорони здоров'я, вакцини будуть поставлені в червні-липні ... Медичні установи на початку літа отримають ці препарати. До червня ми завершимо весь процес закупівель за кошти 2016 року», – сказала Барберис.

Вакцинація в Україні: ЮНІСЕФ поставить вакцини проти кору, паротиту та краснухиУ грудні 2016 року в Україну буде поставлено 991 085 доз вакцин для профілактики кору, паротиту та краснухи від ЮНІСЕФ.

Голова представництва ЮНІСЕФ повідомила, що вже використано 66% бюджету на закупівлі препаратів для антиретровірусної терапії. В Україну доставлені такі препарати, як «Дарунавір», «Лопінавір»/«Ритонавір», «Ефавіренз», «Ралтегравір». За іншими позиціями підписані контракти з постачальниками, препарати перебувають на стадії виробництва.

Загалом ЮНІСЕФ закуповує за кошти Держбюджету 2016 року 28 позицій лікарських засобів для лікування ВІЛ/СНІДу та проведення антиретровірусної терапії дорослих і дітей.

ЮНІСЕФ уже уклав контракти з постачальниками всіх восьми вакцин, які зараз перебувають на стадії виробництва, – КПК, іПВ, бОПВ, БЦЖ, АКДП, гепатит В, АКДП, һів.

13 грудня повідомлялося, що ЮНІСЕФ планує здійснити поставки вакцин, придбаних за програмою держзакупівель за бюджетні кошти 2016 року, вже в другому кварталі 2017 року.

Раніше в ЮНІСЕФ повідомляли, що Україна лідирує в Європі за смертністю немовлят.

Нагадаємо, раніше в ЮНІСЕФ підрахували кількість дітей, постраждалих за час війни на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: