Міноборони: серед бойовиків на Донбасі зростає кількість небойових втрат

Читать на русском
ГУР: для профілактики випадків грубого порушення військової дисципліни, а це в основному пияцтво під час проведення командно-штабних навчань, командування корпусу перенесло виплату грошового забезпечення особового складу на завершення навчання.

Двоє контрактників РФ убиті, один – у реанімації міської лікарні Горлівки.

В окупованій Горлівці постійно зростають небойові втрати серед російських найманців, повідомляє в Facebook-зведенні Головне управління розвідки Міноборони України, інформує «Слово і Діло».

«Незважаючи на посилені заходи російського командування з виховної та роз'яснювальної роботи з особовим складом, кількість небойових втрат у з'єднаннях і частинах 1, 2 АК постійно збільшується: в Горлівці між російськими військовослужбовцями сталася бійка із застосуванням холодної зброї, в результаті якої два контрактника вбиті, ще один – у важкому стані доправлений до міської лікарні», – йдеться в повідомленні.

У Харцизьку при необережному поводженні з боєприпасами загинули четверо військовослужбовців РФ.

«Для профілактики випадків грубого порушення військової дисципліни, а це в основному пияцтво під час проведення командно-штабних навчань 1 АК, командування корпусу перенесло виплату грошового забезпечення особового складу на завершення навчання», – уточнили в ГУР.

Командування російських окупаційних військ продовжує перевіряти стан військової дисципліни й служби в з'єднаннях і частинах бойовиків. Найбільша кількість порушень військової дисципліни, пов'язаних зі вживанням алкоголю та наркотичних речовин, виявлена серед бойовиків у тимчасово окупованих Горлівці, Новоазовську, Брянці та Кадіївці.

Нагадаємо, терорист Гіркін стверджує, що на Донбасі ополченців немає. Місія ОБСЄ зафіксувала в Донецьку 40 танків РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: