Савченко можуть виключити з комітету нацбезпеки цього тижня

Читать на русском
Цього тижня Верховна Рада України може проголосувати за виключення Надії Савченко зі складу комітету ВР з питань національної безпеки і оборони.

Цього тижня Верховна Рада України може проголосувати за виключення Надії Савченко зі складу комітету ВР з питань національної безпеки і оборони.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Блоку Петра Порошенка». «Без сумніву, Верховна Рада на цьому пленарному тижні має поставити на голосування постанову про виключення Савченко зі складу Комітету з питань національної безпеки і оборони», - заявив секретар комітету Іван Вінник.

У той же час він зазначив, що спочатку необхідно отримати відповідне подання від Комітету з питань регламенту та рішення Голови Верховної Ради запропонувати питання до розгляду. Постанова має отримати як мінімум 226 голосів депутатів.

Росія використовує Савченко в своїх цілях – ТукаЯкщо позафракційний нардеп Надія Савченко не перестане свідомо чи несвідомо підігравати Кремлю, то її діяльність варто обмежити законним шляхом.

Крім того, Винник повідомив, що збирається порушити це питання на засіданні Ради 15 березня.

Нагадаємо, 10 березня Надія Савченко дала СБУ пояснення щодо неузгодженої поїздки на територію ОРДЛО. При цьому глава Служби безпеки Василь Грицак заявив, що їй оголосять про підозру у скоєнні злочину, якщо слідчі СБУ зберуть достатньо доказів.

Сама Савченко запевняє що потрапиладо «ДНР» в результаті спецоперації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: