Комісія МОЗ перевіряє діагнози Насірова в «Феофанії»

Читать на русском
Комісія Міністерства охорони здоров'я почала перевірку діагнозів, поставлених Роману Насірову в «Феофанії».

Комісія Міністерства охорони здоров'я почала виїзне засідання в клінічній лікарні Державного управління справами «Феофанія» для перевірки діагнозів, поставлених усуненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку МОЗ в Facebook.

Як нагадали в Міністерстві охорони здоров'я, раніше НАБУ звернулося до відомства з проханням провести клініко-експертну оцінку встановлених Роману Насірову діагнозів, а також результатів наданої йому медичної допомоги.

Суд залишив Насірова під арештомКиївський апеляційний суд ухвалив рішення відмовити в клопотаннях прокурорам САП та адвокатам Романа Насірова.

У МОЗ зазначили, що клініко-експертна оцінка якості наданої медичної допомоги та медичного обслуговування здійснюється в разі смерті пацієнтів, відмінності в встановлених діагнозів, недотримання закладами охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медобслуговування, локальних клінічних протоколів, табелів матеріально-технічного оснащення, а також у випадках , які супроводжувалися скаргами заявників і/або осіб, що представляють інтереси заявника.

Після завершення перевірки комісія продовжить роботу в науковому центрі «Інститут кардіології ім. Академіка Стражеска».

Нагадаємо, затримання відстороненого голови ДФС Романа Насірова в рамках «газової справи» Онищенка представники НАБУ проводили в «Феофанії», куди він потрапив нібито з інфарктом. Пізніше лікарі не підтвердили заяви про інфаркт Насірова. 7 березня екс-глава ДФС був заарештований терміном на 60 днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: