Карта АТО: ситуація на сході України станом на 3 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 3 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 116 обстрілів.

Напрямки:

На маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 «Град» вони вели вогонь у напрямку наших позицій в районі Водяного. Танк – в районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Ноотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці – снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника.

На луганському напрямку під обстріли зі 152 міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На донецькому напрямку – танк, 120 та 82 міліметрові міномети противника вели вогонь по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівці. Гранатомети – по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП – по Луганському, а стрілецька зброя – по Майорську та Невельському. По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки – по Троїцькому та Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: