Клімкін розповів про підготовку зустрічі Трампа та Порошенка

Читать на русском
Голова МЗС України Павло Клімкін повідомив, що дата зустрічі Президента України з Дональдом Трампом поки що узгоджується.

Голова МЗС України Павло Клімкін повідомив, що дата зустрічі Президента України з Дональдом Трампом поки що узгоджується з Держсекретарем США.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на 112.

«Ми зараз обговорюємо різні опції. На сьогодні більше сказати не можу, щоб свідомо, так би мовити, не тримати інтригу», - сказав Клімкін.

Клімкін уточнив, що МЗС узгоджує дату зустрічі з держсекретарем США та ще кількома представниками адміністрації Трампа.

Америка збереже санкції проти Росії до повернення КримуСьогодні, 21 лютого, в Радбезі ООН під час дебатів на тему конфліктів в Європі було ухвалено рішення щодо збереження санкцій проти Росії до повернення Криму Україні.

«Ми зараз підбираємо дату, коли можна було б найімовірніше зустрітися відразу і з Тіллерсоном, і з щойно призначеним радником з національної безпеки Макмастером, і з новим міністром оборони Меттісом, оскільки існує багато аспектів, які необхідно обговорювати з різними членами нової американської адміністрації», – зазначив він.

Нагадаємо, в січні посол України в США Валерій Чалий заявляв, що перша зустріч може відбутися в 20 числах лютого.

4 лютого 2017 року президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з Президентом України Петром Порошенком. Як відомо, в Білому домі вже заявили, що не зніматимуть санкції з РФ до повернення Криму та закликали припинити насильство на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: