Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 92 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. В результаті 12 військових ЗСУ були поранені, ще четверо - травмовані.

Напрямки:

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії бойовики обстрілювали Павлопіль і Гнутове. З 120 мм мінометів вони били по Красногорівці, Гнутовому і Широкиному. З 82 мм мінометів - по Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по Новотроїцькому, Павлопілю, Водяному, Гнутовому і Широкиному. По Широкиному і Павлопілю також били БМП.

На Донецькому напрямку з 122 мм артилерії сепаратисти обстрілювали Верхньоторецьке. З мінометів різних калібрів вони били по Троїцькому, Піскам, Луганському, Дачах, Зайцевому, Кам'янці, Новоселівці, Верхньоторецьку, Авдіївці. Також, протягом усього дня з гранатометів бойовики стріляли по Авдіївці, Дачах, Майорську, Зайцевому, Піскам, Луганському. З танків терористи вели вогонь по Піскам і Кам'янці, з БМП - по Луганському.

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти били по Новоолександрівці, Троїцькому та Новозванівці. Також, по Новозванівці бойовики вели вогонь з БМП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: