Білий дім анонсував угоду Трампа з Росією

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп спробує укласти з Росією угоду щодо боротьби з тероризмом та в секторі економіки.

Президент США Дональд Трамп спробує укласти з Росією угоду щодо боротьби з тероризмом та в секторі економіки.   Прес-секретар президента США Шон Спайсер повідомив журналістам, що Дональд Трамп спробує укласти угоду з Росією за двома напрямками співробітництва - боротьбі з тероризмом і економіці.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини».

Шон Спайсер пояснив, що глава американської адміністрації чітко сказав, що якщо він зможе укласти угоду з Росією, то так і вчинить, а якщо ні - то ні, але спробує.

Експерт розповів, чому Трамп може стати антигероєм для КремляПолітичний експерт оцінив підсумки переговорів Рекса Тіллерсона із Сергієм Лавровим і пояснив, чому поки що підтримка України з боку США не є остаточною позицією.

За його словами, якщо дві держави можуть знайти спільні позиції з нанесення ураження «Ісламській державі», боротьбі з тероризмом, зростання економіки, то США так і зроблять.

«Над цим ми продовжимо працювати з Росією», - підкреслив прес-секретар господаря Білого дому.

Як повідомлялося, американський політолог Збігнєв Бжезинський у своїй колонці для The New York Times розмірковує про те, навіщо світу і американцям Доктрина Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: