СБУ викрила на хабарництві помічника нардепа

Читать на русском
В українській спецслужбі повідомили про затримання помічника народного депутата та співробітника прокуратури, яких викрили на хабарі.

Служба безпеки спільно з Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України затримала за підозрою в хабарництві помічника народного депутата та начальника одного з відділів Броварської місцевої прокуратури.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

«Члена Консультативної ради при Генеральній прокуратурі (помічника народного депутата) та начальника одного з відділів Броварської місцевої прокуратури затримала за хабарництво Служба безпеки України спільно з Генеральною інспекцією ГПУ», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби СБУ, відомий громадський діяч та помічник народного депутата вимагав від директора лісопаркового господарства п'ять тисяч доларів за неперешкоджання його підприємницькій діяльності.

Водночас начальника одного з відділів Броварської місцевої прокуратури затримали під час отримання трьох тисяч доларів від керівника спеціалізованого монтажного управління за закриття кримінального провадження щодо самовільного зайняття земельної ділянки.

В обох випадках вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, суд скасував арешт судді Госпсуду Києва, якого викрили на хабарі.

Раніше у Волинській області за підозрою в хабарництві затримали начальника виконавчої служби регіону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: