В Україні заборонили один із найпопулярніших знеболювальних препаратів

Читать на русском
Темпалгін застосовується для зняття больового синдрому при головному болю, мігрені, зубному болю, невралгії, міалгії, артралгії, ниркових, печінкових, кишкових кольках, після хірургічних і діагностичних втручань.

В Україні ввели заборону на продаж і зберігання лікарського препарату від головного болю «Темпалгін» виробництва АТ «Софарма» (Болгарія).

Інформацію підтвердили в Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками інформагентству «Лига.net», проте не назвали причину заборони, передає «Слово і Діло».

«Темпалгін» застосовується для зняття больового синдрому при головному болю, мігрені, зубному болю, невралгії, міалгії, артралгії, ниркових, печінкових, кишкових кольках, після хірургічних і діагностичних втручань, а також при підвищенні температури тіла при застудних та інших інфекційно-запальних захворюваннях.

Гройсман обіцяє знизити ціни на медикаментиСказано 22 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Раніше Міністерство охорони здоров'я України затвердило реєстр оптово-відпускних цін на лікарські препарати від серцево-судинних захворювань, бронхіальної астми та цукрового діабету 2-го типу.

Як повідомлялося раніше, Міністерство юстиції зареєструвало та оприлюднило наказ МОЗ, завдяки якому ліки, зареєстровані в США, Швейцарії, Японії, Австралії, Канаді та ЄС, можуть отримати реєстрацію в Україні за 17 днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: