Якою буде сьогодні погода в Україні

Читать на русском
За прогнозом Українського гідрометцентру, 9 лютого вночі в Києві очікується зниження температури до близько 20° морозу, вдень -10...-12° с, на дорогах місцями ожеледиця.

Сьогодні, 9 лютого, в Україні буде мінлива хмарність, без опадів, лише в західних областях невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

Температура в східних, Чернігівській та Сумській областях 9-14 градусів морозу. В південних і західних областях 3-8 градусів морозу. На Закарпатті 1-6 градусів тепла.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с, в південній частині окремі пориви до 15-20 м/с.

У Києві сухо й морозно, вдень 10-12 градусів морозу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Львові сніжитиме. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, помірний. Температура 6-8 градусів морозу.

У Дніпрі без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура близько 10 градусів морозу.

В Одесі прогнозують суху погоду. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, поривчастий. Температура 3-5 градусів морозу.

У Харкові буде сухо й холодно. Температура 11-13 градусів морозу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах падатиме невеликий сніг. Вітер північно-східний, помірний. Температура 0-5 градусів морозу. 8-9 лютого в горах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей зберігається значний (3-й) рівень лавинної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: