Карта АТО: ситуація на сході України станом на 1 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 1 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу українські позиції обстріляли 86 раз.

Напрямки:

На маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстрілювали Водяне, Павлопіль, Талаківку та Бердянське. Зі 120 міліметрових мінометів – Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківку, Новотроїцьке та знову ж – Водяне. По Широкиному та Новогригорівці бойовики вели вогонь з стрілецької зброї. По Чермалику – снайпер. По Широкиному – БМП противника.

На донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 «Град». Також вони обстрілювали наші позиції зі 152 міліметрової артилерії. Тут же багаторазово вогонь вели танки. 152 міліметрову артилерію було застосовано і при обстрілах Тоненького. По Авдіївці, Луганському, Троїцькому, Опитному та Верхньоторецькому – 120 міліметрові міномети. Танк та БМП – також по Верхньоторецькому.

На луганському напрямку російсько-окупаційні війська неодноразово вели вогонь по наших позиціях зі 152 та 122 міліметрової артилерії, 82 міліметрових мінометів, а також гранатометів різних систем та стрілецької зброї в районі Кримського, Троїцького, Жовтого, Новоолександрівки, Станиці Луганської та Новозванівки.

Один наш військовий загинув, дев’ять поранено, дев’ять травмовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: