Компанія Apple отримала патент на електронну сигарету

Читать на русском
Apple зареєструвала патент на пристрій для вейпінгу, тобто електронну сигарету, яка нагріває рідину всередині за допомогою спеціального механізму. IT-гігант збирається створити пристрій, який мало нагрівається й перетворює якомога більше рідини на пар.

Американська компанія Apple зареєструвала патент на пристрій для вейпінгу, тобто електронну сигарету, яка нагріває рідину всередині за допомогою спеціального механізму.

Про це пише Digital Trends, повідомляє «Слово і Діло».

IT-гігант збирається створити пристрій, який мало нагрівається й перетворює якомога більше рідини на пар.

Представники компанії не повідомили, які матеріали будуть використані при створенні пристрою та яка для нього буде потрібно рідина, а також ніяк не прокоментували реєстрацію патенту. За деякими даними, пристрій буде застосовуватися все ж не для електронних сигарет, а на одному з етапів виробництва напівпровідників.

Apple збудує сонячну електростанціюАмериканська компанія Apple має намір побудувати сонячну електростанцію в пустелі Невада до 2019 року.

Нагадаємо, в Каліфорнії 53-річний чоловік отримав опіки третього ступеня в результаті вибуху електронної сигарети в кишені штанів.

Зазначимо, що Apple в 2017 році на 10% скорочує виробництво смартфонів iPhone7 та iPhone7 Plus через низькі продажі. Крім того, американська компанія запатентувала інноваційну конструкцію iPhone.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: