Мін'юст не зміг обрати нового голову люстраційного департаменту та оголосив повторний конкурс

Читать на русском
Мін'юст не зміг визначити переможця конкурсу на посаду директора департаменту з питань люстрації й оголосив повторний конкурс, який відбудеться з 1 до 3 березня цього року.

Міністерство юстиції України не змогло визначити переможця конкурсу на посаду директора департаменту з питань люстрації й оголосило повторний конкурс.

Про це повідомляє прес-служба відомства, передає «Слово і Діло».

Відповідне рішення було ухвалено членами конкурсної комісії за підсумками проведеного 17-20 січня відбору, під час якого жоден із кандидатів не був визнаний переможцем конкурсу.

Два роки потому: як у КСУ не втрачають надій поставити хрест на люстрації. Оцінка експертаЕксперт Центру політичних студій та аналітики «Ейдос» розповів про спроби заблокувати закон про люстрацію в Конституційному суді.

«Новий конкурс пройде з 1 до 3 березня цього року. Відбір буде проведений за принципом повної відкритості. Участь у конкурсному відборі можуть взяти всі, хто відповідатиме кваліфікаційним вимогам», – повідомляють у Мін'юсті.

Документи приймаються до 18:00 23 лютого 2017 року за адресою: м. Київ, пер. Рильський, 10 (скринька для вхідної кореспонденції при вході до приміщення).

Нагадаємо, для участі в конкурсі на посаду директора департаменту люстрації подали документи 12 осіб.

21 листопада 2016 року директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Тетяна Козаченко заявила про відставку.

Раніше Конституційний суд України розглянув питання правомірності закону «Про очищення влади».

Нагадаємо, міністр юстиції Павло Петренко повідомив, що Мін'юст подав п'ять позовів проти Росії до ЄСПЛ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: