Напередодні інавгурації на Трампа подали до суду за наклеп

Читать на русском
Одна з жінок, що звинувачували обраного президента Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, подала на нього до суду за наклеп.
Дональд Трамп

Одна з жінок, що звинувачували обраного президента Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, подала на нього до суду за наклеп.

Про це пише DW, передає «Слово і Діло».

Адвокат позивачки Глорія Оллред повідомила, що її підзахисна Саммер Зервос звинувачує Трампа в тому, що він скористався її «тяжким емоційним станом».

Американка в 2006 році знімалася в реаліті-шоу Дональда Трампа «Учень» (The Apprentice). За словами Зервос, сексуальних домагань Трампа вона зазнала пізніше – в 2007 році, коли той запросив її на співбесіду з приводу можливого працевлаштування.

Бесіда відбулася в одному з готелів, при цьому, за твердженням жінки, мільярдер поводився розкуто. «Потім він попросив мене сісти поруч із ним, що я й зробила. Він схопив мене за плече, почав агресивно цілувати й поклав мені руку на груди», – розповіла жінка.

До бойкоту інавгурації Трампа підключилося більше конгресменівБільше 50 конгресменів від Демократичної партії мають намір бойкотувати інавгурацію Дональда Трампа.

Політик спростовував усі звинувачення, обіцяючи подати до суду на жінок, які звинувачували його, проте так цього й не зробив. Він заявив, що «ніколи не запрошував Зервос до свого готельного номеру» та що цих «інцидентів ніколи не було».

У судовому позові висунута вимога виплати компенсації в невідомому розмірі за «емоційну шкоду та економічні втрати».

Нагадаємо, раніше більш ніж десять жінок оголосили про сексуальні домагання Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: