Справу Єфремова розглядатимуть 16 січня – ГПУ

Читать на русском
Підготовче засідання по справі екс-лідера Партії регіонів Олександра Єфремова відбудеться 16 січня 2017 року в Старобільському районному суді Луганської області.
Олександр ЄфремовФото: УНІАН

Підготовче засідання по справі екс-лідера «Партії регіонів» Олександра Єфремова відбудеться 16 січня 2017 року в Старобільському районному суді Луганської області.

Про це розповіла прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

У ГПУ зібрали докази про причетність Єфремова до початку війни на ДонбасіУ Луценка зібрали докази причетності Олександра Єфремова до початку війни на Донбасі. Пред'явлені підозри ляжуть в основу обвинувального акта проти екс-депутата.

«У понеділок о 10:00 годині перше судове засідання. Це буде Старобільський районний суд, підготовче засідання», – повідомила Сарган.

При цьому вона зазначила, що питання проведення засідання в Апеляційному суді Києва, призначеного на наступний тиждень, буде вирішено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Єфремова конвоювали з СІЗО в Києві в Луганську область. Його звинувачують у захопленні будівлі Луганської ОДА, місцевого управління СБУ, держзраді та сепаратизмі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: