В Одеській області зберігаються обмеження на рух транспорту

Читать на русском
В Одеській області в зв'язку зі складними погодними умовами зберігається низка обмежень на рух автомобільного транспорту. На дорогах державного та регіонального значення заторів не зафіксовано.

В Одеській області через складні погодні умови зберігається обмеження руху транспорту на деяких автодорогах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає «Слово І Діло».

«Через складні погодні умови (снігопад, хуртовина) зберігається обмеження руху всіх видів транспорту на автодорозі М-15 Одеса-Рені. З 12:00 11 січня обмежено рух великовагового транспорту на автодорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ в напрямку на Таганрог. Залишається в силі обмеження в русі для великовагового транспорту на автодорозі Кіровоград-Платонове», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ще вчора був заборонений рух транспорту на дорогах загального користування державного та місцевого значення на території 11 районів Одеської області: Арцизького, Болградського, Біляївського, Білгород-Дністровського, Кілійського, Лиманського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського та Татарбунарського.

За інформацією Мінінфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти працюють у звичайному режимі.

Крім того, в ДСНС повідомляють, що до розчищення доріг України залучили 1 тис. 91 од. техніки та 1 тис. 763 особи, з яких від «Укравтодору» залучено 1 тис. 24 од. техніки та 1 тис. 529 осіб, від ДСНС – 67 од. техніки та 234 особи. Підрозділами ДСНС із 4 січня звільнено зі снігових заметів 2 тис. 13 автомобілів, в яких перебували 4 тис. 848 осіб.

Нагадаємо, вчора ввечері повідомлялося про відновлення руху на всіх дорогах державного значення в Одеській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: