Кириленко провів удвічі менше семінарів «Креативна Європа», ніж обіцяв

Читать на русском
Віце-прем’єр не зміг у 2016 році організувати 4 семінари для організацій, що працюють у мистецькій індустрії, натомість провів лише 2.
В'ячеслав КириленкоФото з відкритих джерел

В’ячеслав Кириленко провалив обіцянку (яку він дав іще на посаді міністра культури) щодо проведення у 2016 році 4 семінарів для організацій, котрі працюють у сфері культури та мистецтва, «Креативна Європа».

Замість заявлених семінарів у Івано-Франківську, Києві, Черкасах та Одесі, заходи пройшли лише в перших двох містах, констатує «Слово і Діло».

Так, в Івано-Франківську семінар-тренінг для українських організацій західного регіону, які працюють в сфері культури і креативних індустрій, з метою поширення інформації про програму Європейського Союзу «Креативна Європа» відбувся 23 березня минулого року, а в Києві (тут захід називався «Можливості програми «Креативна Європа» для України») – 17 листопада.

Варто відзначити, що на момент проведення столичного семінару В’ячеслав Кириленко вже не був міністром культури й даний захід належав уже до сфери компетенції нового очільника Мінкульту Євгена Нищука та віце-прем’єра Павла Розенка. Однак, зважаючи на те, що у Кириленка як члена уряду було достатньо важелів впливу для реалізації цього зобов’язання, «Слово і Діло» присвоює їй статус «не виконано».

Усього в досьє віце-прем’єра 118 обіцянок, 64 з яких виконані. В рейтингу відповідальності уряду він перебуває на сьомій сходинці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: