Сім пунктів пропуску між Україною та Молдовою закрили через сніг

Читать на русском
Більшість контрольно-пропускних пунктів на південній ділянці молдавсько-українського кордону закриті через рясні снігопади.
Фото з відкритих джерел

Більшість контрольно-пропускних пунктів на південній ділянці молдавсько-українського кордону закриті через рясні снігопади.

Про це пише «Укрінформ», повідомляє «Слово і Діло».

У Прикордонній поліції та Управлінні митниці Молдови повідомили, що тимчасово призупинена робота контрольно-перепускних пунктів «Чадир-Лунга-1», «Чадир-Лунга-2», «Басарабяска», «Мирне», «Вулканешти», «Чишмікіой» і «Джурджулешти-Рені» (південь країни).

Окрім того, через негоду не працює поромна переправа через Дністер у місті Сороки, а також у селах Косеуць і Воронково на північній ділянці молдавсько-українського кордону.

Прикордонна поліція рекомендує власникам автотранспортних засобів скористатися іншими контрольно-пропускними пунктами для в'їзду в Україну.

Морози в Європі забрали вже понад 60 життівЧерез морози в Європі зафіксовано понад 60 смертей, переважно серед найбільш уразливих верств населення. Значна частка померлих – у Польщі.

Ускладнений також рух на автомагістралях Молдови та у великих містах, у тому числі в Кишиневі. Для боротьби зі сніговою стихією на дорогах країни працюють близько 400 одиниць спецтехніки.

Зазначається, що прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп скликав екстрене засідання уряду через цю ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Європі через аномально сильні морози гинуть люди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: