Через епідемію грипу в Житомирі закрилися всі школи

Читать на русском
У зв'язку з погіршенням епидеміологічної ситуації в Житомирі закрилися на карантин усі школи – 36 навчальних закладів. Карантин запрваджений на один тиждень – з 19 до 25 грудня.

У зв'язку з погіршенням епидеміологічної ситуації в Житомирі закрилися на карантин усі школи – 36 навчальних закладів. Карантин запроваджений на один тиждень – з 19 до 25 грудня.

Про це повідомив заступник міського голови Житомира Матвій Хренов, передає «Слово і Діло».

«На засіданні оперативного штабу, яке відбудеться 14 грудня, всі члени одноголосно проголосували за те, щоб зупинити навчальний процес у школах Житомира з 19 до 25 грудня, тобто на сім днів. Наступної п'ятниці, 23 грудня, оперативний штаб збереться, щоб визначити, чи продовжувати обмежувальні заходи в навчальних закладах», – сказав Хренов.

В Україні вже понад 300 тисяч хворих на грип та ГРВІЗа період з 5 по 11 грудня в Україні на грип та ГРВІ захворіли понад 300 тисяч осіб. Найвища захворюваність - в Чернігівській області.

Повідомляється, що в Житомирській області зареєстровано 8107 хворих, що на 22,7% більше, ніж за попередній тиждень. Перевищення епідеміологічних порогів спостерігається в Брусилівському, Коростишівському, Малинському та Радомишльському районах. 69,7% захворілих – діти.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області зареєстрований летальний випадок внаслідок грипу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: